fredag den 25. maj 2012

Mexico :-)

Tidligt næste morgen efter prom kørte vi så mod Louisiana. Vi overnattede lidt uden for new orleans, og tog så hen til cruiseskibet næste morgen. Der mødtes vi med dem vi skulle med. Det var vores regionalmanager og hendes mand og barnebarn. og så 4 andre udvekslingsstudenter. To fra Tyskland, en fra Kina og en fra Equador. 
Så sejlede vi ellers der i fem dage, og vi havde det simpelthen så sjovt. Der var ALT på det skib. Alt hvad man kunne spise, der var formelle gallamiddage, og prøvede blandt andet og spise alligator. Ellers solbadede vi, spillede minigolf, så shows, svømmede osv osv. Vi var så meldt ind i sådan en ungdomsklub, hvor vi mødte en helt masse andre unge mennesker vi hang ud med. Vi tog en aften til et trylleshow, hvor jeg rent faktisk blev hypnotiseret af ham! Troede virkelig ikke på det, før jeg sådan selv oplevede det. Det var ret vildt! 
To af dagene lagde vi så til kejs, eller hvad det hedder. Den ene gang i Cozumel og den anden gang i Pregreso. Der kørte vi blandt andet i limousine, var på resort, snorklede, stranden og shoppede en hel masse. Alt i alt en helt fantastisk uge. Mexico var godt nok something else! Min computer er ved at dø, så billeder fra Mexico må simpelthen komme i morgen!
Mangler stadig også og fortælle for de sidste uger!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar